Opties

Home- and Handmade: jouw idee uitgewerkt!

TERMS & CONDITIONS

De kleine lettertjes, weet je wel... 


1. Retourneren

Wat moet je zeker weten? Items die op maat gemaakt worden, kunnen niet worden geretourneerd. 

Daarom zal ik je item pas maken na goedkeuring van het digitale voorstel. Kleuren kunnen in realiteit wat afwijken van de foto's, maar ik doe mn best om deze in de best mogelijke lichtomstandigheden te nemen, zodat de afwijking minimaal is. 


2. Contact

Na bestelling contacteer ik je om je bestelling helemaal af te stemmen op je wensen.  Wil je me heel snel contacteren, dan stuur je best een berichtje via messenger, maar ook mails worden dagelijks bekeken en beantwoord. 

Het voordeel van een klein, lokaal bedrijfje? Rustdagen, feestdagen en sluitingsuren zijn aan mij niet besteed! Wat je wel moet weten, is dat ik overdag niet snel telefonisch bereikbaar ben. OMG is een nevenprojectje naast mijn gewone dagtaak... 


Mail : info@omgbywendy.eu

Tel: (na 18u, en graag voor 21u) (++32) 0456/ 21 20 53


3. Levering

Bestellingen kunnen steeds worden afgehaald in Ruddervoorde, of worden verstuurd via de gangbare kanalen. Omwille van moeilijke discussies over arbeidsvoorwaarden werden postduiven uit het aanbod geweerd. Verder zoek ik steeds de voordeligste manier voor je uit om je bestelling bij jou te krijgen. Dat betekent briefpost waar mogelijk, pakketpost als het moet... 

Levering gebeurt pas na betaling, tenzij expliciet anders overeen gekomen. Die betaling kan via overschrijving (in alle mogelijke varianten) of cash (bij afhaling) en gebeurt steeds in de lokale munteenheid, zijnde de euro. 


4. Klachten

Heb je een opmerking of een klacht? Contacteer me via info@omgbywendy.eu en ik ben zeker dat we samen wel tot een oplossing kunnen komen. 


Voor alle bestellingen wordt een digitaal voorstel doorgestuurd vooraleer deze wordt uitgevoerd.

Zo ben je zeker dat het eindresultaat ook echt is wat je in gedachten had...

Workshops ( start2cameo; werken met verschillende materialen; partytime; ...)

Zelf van plan om een cameo (Silhouette) aan te schaffen, of je plan al uitgevoerd, maar je tast nog in het duister? Dan kan je bij mij terecht voor een workshop bij jou thuis.

Je werkt met je eigen materiaal en leert de kneepjes van je nieuwste BFF!

1-op-1 of met een paar vrienden een gezellige tijd beleven en ondertussen samen een eigen projectje uitwerken: dat klinkt toch goed?

Ik breng zelf heel wat testmateriaal mee, zodat je zonder schrik kan oefenen... De inhoud van de workshop wordt volledig in samenspraak bepaald zodat je helemaal zeker bent dat je krijgt wat je hoopt. 

Duur: +- 2:30u (maar onderling af te spreken)

Kostprijs: 45 € voor uitleg 1-op-1, 25€ pp voor workshop (tot 4p), 20€ pp (5 - 8p).

Inbegrepen: pakket testmateriaal, uitleg, digitale hulplijn achteraf

Transport: gratis binnen straal van 20km rond Ruddervoorde.

(Daarbuiten: 0.2€/km)


© Copyright. All Rights Reserved.


Als jij het kan bedenken,

kan ik het maken!