About Me

Home- and Handmade: jouw idee uitgewerkt!


Hoi, ik ben Wendy CoeneMama van 2 jongens, creatieve duizendpoot, georganiseerde chaoot...


Enkele jaren geleden schafte ik mezelf een vroeg verjaardagskadootje aan: een snijplotter! Gaandeweg ontdekte ik de mogelijkheden, en zag de reacties van iedereen die een gepersonaliseerd geschenkje kreeg... Gewoon naar de winkel gaan, dat kan iedereen. De tijd nemen om een echt persoonlijk kado uit te werken, dat blijkt de magische 'key to success'.

Op 1 april 2019 -geen grapje!- waagde ik de sprong in het diepe om er ook echt een bedrijfje van te maken. En nu kan iedereen dus bij mij terecht: van textiel tot stickers, van verpakking tot kaarten. Alles is mogelijk: van 1 tot ... stuks.

Met mijn cameo snijplotter probeer ik telkens weer het perfecte kadootje te maken, afgestemd op de persoonlijkheid van de gelukkige ontvanger! Onder het motto 'gaat niet bestaat niet' zoek ik steeds een oplossing waar iedereen blij van wordt... Heb je iets in gedachten, maar zie je er geen beginnen aan? Wil je het origineelste geschenk kunnen afgeven? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres!


 
 
 
 

Connect With Me

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

TERMS & CONDITIONS

De kleine lettertjes, weet je wel... 


1. Retourneren

Wat moet je zeker weten? Items die op maat gemaakt worden, kunnen niet worden geretourneerd. 

Daarom zal ik je item pas maken na goedkeuring van het digitale voorstel. Kleuren kunnen in realiteit wat afwijken van de foto's, maar ik doe mn best om deze in de best mogelijke lichtomstandigheden te nemen, zodat de afwijking minimaal is. 


2. Contact

Na bestelling contacteer ik je om je bestelling helemaal af te stemmen op je wensen.  Wil je me heel snel contacteren, dan stuur je best een berichtje via messenger, maar ook mails worden dagelijks bekeken en beantwoord. 

Het voordeel van een klein, lokaal bedrijfje? Rustdagen, feestdagen en sluitingsuren zijn aan mij niet besteed! Wat je wel moet weten, is dat ik overdag niet snel telefonisch bereikbaar ben. OMG is een nevenprojectje naast mijn gewone dagtaak... 


Mail : info@omgbywendy.eu

Tel: (na 18u, en graag voor 21u) (++32) 0456/ 21 20 53


3. Levering

Bestellingen kunnen steeds worden afgehaald in Ruddervoorde, of worden verstuurd via de gangbare kanalen. Omwille van moeilijke discussies over arbeidsvoorwaarden werden postduiven uit het aanbod geweerd. Verder zoek ik steeds de voordeligste manier voor je uit om je bestelling bij jou te krijgen. Dat betekent briefpost waar mogelijk, pakketpost als het moet... 

Levering gebeurt pas na betaling, tenzij expliciet anders overeen gekomen. Die betaling kan via overschrijving (in alle mogelijke varianten) of cash (bij afhaling) en gebeurt steeds in de lokale munteenheid, zijnde de euro. 


4. Klachten

Heb je een opmerking of een klacht? Contacteer me via info@omgbywendy.eu en ik ben zeker dat we samen wel tot een oplossing kunnen komen. 


© Copyright. All Rights Reserved.


Als jij het kan bedenken,

kan ik het maken!